Vanaf vandaag kun je chatten met de King! Nee niet met Willem-Alexander maar je kan via onze site direct chatten met de Clickking! Via de chatfunctie die je rechts onderin beeld ziet kun je gemakkelijk contact opnemen. 

Mocht je dus een vraag hebben over online marketing of marketing automation bijvoorbeeld, kun je ons vanaf nu een chat bericht sturen. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Mochten we eventjes druk bezig zijn dan is dat geen enkel probleem. We komen dan zo snel mogelijk terug op je vraag via een mail.

Leads genereren via chat
De chatfunctie kan ook voor jouw bedrijf interessant zijn om je te helpen leads te genereren. Mensen die hun mailadres invullen worden meteen ingevoerd als contactpersoon in het CRM systeem van je marketing automation. Nadat de chat is afgelopen kun je ze bijvoorbeeld een tag meegeven en gerichte content toesturen op basis van hun interesse. Hoe dit precies werkt, leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Je kunt ons bereiken via de gegevens op de contactpagina of uiteraard via de chat.