Sinds december 2021 heeft Clickking online marketing een kantoor in Het Patronaat in Bergen op Zoom. Het Patronaat is onderdeel van de nieuwste creatieve community is West-Brabant. Gemaakt door ondernemers die business en creativiteit combineren op een unieke plek: de voormalige noodkerk aan het Lourdesplein in Bergen op Zoom.

Patronaat
Naast Clickking online marketing zitten er nog verschillende creatieve ondernemers in Het Patronaat. Verder is het een ideale plek als je een vergaderruimte wil huren in de omgeving Bergen op Zoom of voor kleine en middelgrote zakelijke evenementen. Het pand heeft een monumentale status maar is door Koen Oosterwaal helemaal vernieuwd.

Koffie
We zijn erg blij dat we op zo’n mooie plek onze onderneming voort mogen zetten. De creatieve omgeving, de gezellige sfeer en uiteraard de tafeltennistafel is voor iedereen een fijne plek om naartoe te gaan om te werken. Vanaf december 2021 kun je de Clickking dus bezoeken op het nieuwe adres. Heb je zin om een keer langs te komen? Loop gerust binnen! De overheerlijke koffie staat klaar. Interieuradvies door Anouk Lint¬†