Soms werk je mee aan een project waarvan je denkt: ‘goh wat leuk!’. De campagne ‘Hungry Eyes’ van onze vaste klant Mr. Brown uit Eindhoven is daar slechts één voorbeeld van. Daarom leek het me leuk om hier een stukje over te schrijven op onze eigen website om mensen te inspireren.

De actie
Voor onze vaste opdrachtgever optiek Mr.Brown in Eindhoven hebben meegewerkt aan een leuke en sympathieke Hungry Eyes campagne. Voor de feestdagen krijgt iedereen die een bril koopt een restaurant bon voor thuis cadeau. Naast de merkbekendheid voor Mr Brown is de actie ook een steuntje in de rug voor de lokale horeca in Eindhoven die natuurlijk hard wordt geraakt door de lockdown, toch zeker in een periode waarin het normaal erg druk is.

Waarom Hungry Eyes?
“Cliché maar waar: samen staan we sterk. Daarom slaat Mr. Brown met dit initiatief de handen ineen met anderen. Met zelfstandigen die, net als Mr. Brown, hun ambacht uitvoeren met passie en graag van betekenis zijn voor de stad Eindhoven. Zij hebben het nodig. Wij hebben het nodig. Want, here’s a thought: Het gaat niet om de creatieveling, de innovatieveling, de lokale ondernemer. Leegstand en neergang: het treft ons allemaal: jou, mij, en iedereen bij wie de gedachte aan Eindhoven, het hart sneller laat kloppen van trots en pure voldoening”, aldus Mr. Brown op de eigen website.

Online zichtbaarheid
Deze erg leuke en sympathieke actie verdient natuurlijk de aandacht van een breed publiek. Daarom hebben we samen met Mr. Brown verschillende campagnes opgezet om deze te delen. Zowel op Google als op sociale media brengen we ‘Hungry Eyes’ onder de aandacht. Mensen die in Eindhoven zoeken naar de bedrijfsnaam of de diensten van Mr. Brown krijgen een aangepaste advertentie die naar de speciale actiepagina leidt. Daarnaast krijgt iedereen die de website van Mr. Brown heeft bezocht een ‘reminder’ van de actie op sociale media zoals Facebook en Instagram in de vorm van een remarketing en een look-a-like campagne.

Wil je meer weten over ‘Hungry Eyes’ van Mr. Brown? Kijk dan eens op de Website, Facebook– of Instagram pagina. Zit je zelf te denken om een leuke campagne op te zetten en heb je hulp nodig om online je publiek te bereiken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.