Online Marketing


Er zijn vele verschillende vormen van online marketing. Iedere vorm heeft zijn eigen unieke mogelijkheden. Welke vorm de beste mogelijkheid is? Dat hangt heel erg af van jou specifieke case. We helpen je graag met een oprechte keuze voor de juiste strategie.

Hieronder lees je over de verschillende vormen van online marketing waarin we ons gespecialiseerd hebben. Wil je graag weten welke optie of opties voor jou de beste keuze zijn? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en we helpen je graag verder!

SEA


Door ‘Search Engine Advertising’ (SEA) toe te passen, ben je snel en dynamisch zichtbaar zijn in zoekmachines. Hierbij wordt een advertentie vertoond in zoekmachines zoals Google als mensen zoeken op zoektermen die overeenkomen met de diensten of producten die jou bedrijf aanbiedt. Clickking is hét online marketing bureau voor het uitdenken, opzetten en optimaliseren van een goede SEA strategie.

We maken resultaten inzichtelijk met overzichtelijke rapporten. Waar mogelijk meten we door hoeveel conversies of conversiewaarde je uit je advertenties hebt behaald.

Om echt het maximale uit je SEA campagnes te halen, passen we retargetting toe en zorgen we voor een vergrote naamsbekendheid bij jou doelgroep door banners te plaatsen op websites of apps die gerelateerd zijn aan jou bedrijf of aan de klanten van jou bedrijf. Via Google Shopping zorgen we dat je producten direct te bestellen zijn na een zoekopdracht in Google en we kunnen via Youtube Ads zorgen voor een grote naamsbekendheid onder jou potentiële klanten. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Neem contact op

SEO


Bovenaan staan in Google wie wil dat nou niet? Clickking kan ieder bedrijf helpen om te scoren op de organische topposities in de zoekmachines via Search Engine Optimalisation (SEO).

We helpen bedrijven bij het opzetten van een gedegen strategie. We zoeken uit op welke zoekwoorden het interessant is om bovenaan te staan zodat er goede resultaten worden behaald. We geven advies hoe een website technisch in orde kan worden gemaakt zodat deze goed door zoekmachines kan worden gelezen en begrepen.

Wil je organisch bovenaan staan op de zoektermen die voor jou belangrijk zijn? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Social Marketing


Sociale media is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In 2018 maken 7,6 miljoen Nederlanders dagelijks gebruik van Facebook en wordt er door 2,1 miljoen mensen dagelijks gekeken op Instagram. Daarnaast is er nog LinkedIN waar je direct bedrijven of mensen met een specifieke functie te benaderen. Er is een enorme potentie om je doelgroep te benaderen als je weet hoe je ze moet bereiken.

Clickking helpt bedrijven met hun zichtbaarheid op Sociale media om zo hun bedrijf onder de aandacht te brengen. We stellen één of meerdere doelgroepen vast, zorgen voor de juiste tone of voice en zorgen dat jou doelgroep je merk leert kennen en dat ze in actie komen op je website.

Wil je serieus aan de slag met sociale media? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Neem contact op