Waar kijken we naar in de Online Marketing Scan

Marketing data check

Marketing data is een essentieel onderdeel van je marketing strategie. Aan de hand van je conversie instellingen, kun je zien hoe kanalen presteren, waar de verbeterpunten liggen en welke kanalen je meer op in zou moeten zetten.

Website Scan

Je website is een belangrijk onderdeel van het succes van je marketing. Daarom doen we ook een scan van de website. We kijken hierbij naar essentiële onderdelen voor de SEO maar ook naar gebruikersvriendelijkheid.

Check marketing kanalen

We maken een analyse van de verschillende marketing kanalen die je gebruikt. De meest voorkomende daarvan zijn Google Ads, Linkedin Ads en Meta Ads. We kijken hier naar de huidige situatie en geven verbeterpunten waarmee je direct progressie ziet.

Advies op maat

We merken dat geen bedrijf hetzelfde is. Daarom kijken we graag met je mee naar jouw unieke online marketing vraagstuk. We geven hierin graag advies op maat aan de hand van jouw specifieke situatie.

Waarom de Online Marketing specialisten van Clickking

We hebben ruime ervaring in het uitwerken van online marketing strategieën voor veel verschillende bedrijven.  Aan de hand van jouw doelen maken we een winnende strategie voor jouw bedrijf. Vanuit onze ervaring hebben we een online marketing scan opgezet met de volgende onderdelen. 

  • Google Analytics en Tag Manager
  • Google Ads 
  • Linkedin Ads
  • Meta Ads 
  • Website & SEO scan 
  • Specifieke vragen
Vraag vrijblijvend advies

Wat je van ons mag verwachten:

Scan vanuit B2B oogpunt

We weten uit ervaring dat online marketing in de B2B vraagt om een specifieke aanpak. Omdat we al veel bedrijven hebben geholpen met hun strategie en tactiek, kunnen we je helpen met een bewezen aanpak voor B2B campagnes.

Advies op maat

We maken een analyse op maat aan de hand van jouw kanalen. Je krijgt van ons dus geen generieke lijst met verbeterpunten maar echt een advies gericht op je specifieke situatie.

Hands on verbeterpunten

Uit de online marketing scan komen hands on verbeterpunten die je gemakkelijk kunt toepassen. Met deze verbeteringen, kun je direct zelf verbeteringen doorvoeren waardoor je marketing activiteiten meteen beter gaan renderen.

Verdere optimalisaties

Wil je na de adviezen uit de online marketing scan nog verdere stappen zetten? Geen probleem we helpen je ook na de scan graag verder met het verbeteren van jouw online marketing.

Scan mijn marketing

Ontdek de Online Marketing Scan

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van punten waar we naar kijken bij de Online Marketing Scan.

Onze opdrachtgevers

Voor onderstaande opdrachtgevers deden wij al online marketing projecten

Doe de scan
Vraag de online marketing scan aan

Omdat we ruime ervaring hebben in online marketing, kunnen we de b2b scan van jouw online marketing en kostenefficient verzorgen. Vul je gegeven in en een van onze experts neemt binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te overlopen.