Online marketing


Wil je starten met online marketing of de zichtbaarheid van jou bedrijf online verder professionaliseren? Dan is Clickking de juiste partner om je verder te helpen. Of het nu gaat om adverteren in zoekmachines, SEO, naamsbekendheid via social media of het optimaliseren van websites, Clickking weet de juiste aanpak voor iedere situatie. Lees meer op de pagina online marketing over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer over online marketing

Training


Wil je zelf aan de slag of wil je gewoon meer kennis op het gebied van online marketing en Google Ads? Doe dan mee aan een Clickking Google Ads training. Vanuit de trainingslocatie in Rotterdam geven we online marketing trainingen. We werken met kleine groepen van maximaal vijf deelnemers zodat je snel bijleert op het gebied van online marketing. Bekijk welke trainingen we aanbieden, en schrijf je in via onze pagina ’training’.

Lees meer over onze trainingen

Clickking online marketing


Clickking is een full service online marketing bureau. We helpen bedrijven om op verschillende vlakken beter vindbaar te zijn online. We zijn daarin een strategische partner voor iedereen die zijn online marketing naar een hoger niveau wil tillen.

We zoeken daarin naar een samenwerking met onze klanten. Wij zijn een kei in het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van een online strategie maar we hebben wel jou ervaring binnen je eigen branche nodig om tot de beste resultaten te komen.

Hoe we dit doen, lees je op onze pagina ‘over ons’.

Lees meer over clickking