Stoer en sportief bewegen voor het goede doel!


Op zondag 20 januari 2019 organiseren wij een boxing event, met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: Stichting Voor Sara. Onder leiding van de Boxing Company worden er in de Maassilo feestelijke workouts gegeven om de stichting te ondersteunen. En als ambassadeur van Stichting Voor Sara gaat Rico Verhoeven zijn uiterste best doen om er bij aanwezig te kunnen zijn!

Wat houdt zo’n workout in?
Het is een mix van de internationale trainingsprogramma’s Pink Boxing en Cross Boxing. De workout biedt het beste uit twee disciplines; geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met functionele circuittraining. Dit vormt de perfecte balans tussen keihard trainen en veel plezier maken. Daarbij is het uitdagend, (in)spannend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Kortom, een toffe workout voor iedereen. Ook kinderen kunnen meedoen, voor hen is er een apart tijdslot.
Are you ready for the next level? Join the movement!

Bij de workouts is het verplicht om bokshandschoenen te gebruiken. Deze kunnen gekocht of gehuurd worden. Van zowel de verhuur als verkoopprijs gaat een deel naar het goede doel! Daarnaast mag je bij de gehuurde handschoenen de binnenhandschoen (t.w.v. €12,50) houden. Als je zelf bokshandschoenen hebt, mag je die uiteraard meenemen!

Programma

Maak je borst maar nat en rust goed uit want dit kun je beleven op 20 januari in de Maassilo.

Mocht er grote belangstelling zijn dan worden er meerdere tijdslots aan het programma toegevoegd.

Zondag 20 januari


10:00
DEUREN MAASSILO OPEN

11:00 – 12:00
SLOT 1; workout speciaal voor kids en ouders

Maassilo Rotterdam


12:00 – 13:00
SLOT 2

13:00 – 14:00
SLOT 3

Stichting voor Sara


Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door Emine en Bram, de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een vrolijk, pienter meisje uit Dordrecht van drie met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A worden over het algemeen niet oud. Daarom zetten zij zich sinds de diagnose met hart en ziel in voor Sara en alle andere kindjes met deze verschrikkelijke spierziekte. Om een oplossing te vinden voor deze ziekte is onderzoek nodig en dit kost helaas veel geld.

Vecht jij mee? Je kunt Voor Sara steunen door een eigen actiepagina aan te maken en je te laten sponsoren door familie of vrienden. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks doneren. Samen kunnen we veel geld voor elkaar boksen!
Aan diegene met de meeste donaties wordt op de dag zelf een mooie prijs uitgereikt. Bij voorbaat dank voor je inzet!

Help mee aan een oplossing voor al deze kinderen en doe mee of geef een donatie!

Doneer of start een actie

BOKSEN VOOR SARA

T-SHIRT & TANKTOP

Doe mee en kom in actie Voor Sara!

De kosten voor deelname aan dit event zijn;

Deelname regulier              €25,50
Deelname business team  €300  (€150 gaat direct naar het goede doel)
Shirt                                          €20
Bokshandschoenen koop  €50    (€10 gaat direct naar het goede doel)
Bokshandschoenen huur          €20    (€5 gaat direct naar het goede doel en binnenhandschoenen t.w.v. €12,50 mag je houden)

Wat krijg je hiervoor?

  • gratis foto’s
  • gratis water
  • gebruik tasafgifte
  • gratis energybar
  • en natuurlijk een hele toffe workout!
inschrijven

Boksen Voor Sara biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €300,- per team excl. BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven. Van het inschrijfbedrag gaat direct €150,- naar het goede doel.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:

  • Toegang tot de Business Area
  • 1 consumptie per persoon
  • Energybar
  • Een Boksen Voor Sara shirt
  • Huur van bokshandschoenen

U wordt ontvangen in de Business Area en na afloop bent u hier ook weer van harte welkom. Van alle business teams worden teamfoto’s gemaakt.

Are you ready for the next level?Join the movement!

Maassilo


Maashaven Zuidzijde 1 – 2
3081 AE Rotterdam

Goed bereikbaar per tram, metro, (water)taxi en auto.

www.maassilo.com

Officialpartners: